Etusivu
HoitoesittelytTuote-esittely
Henkilökunta
Ajanvaraus
Lahjakortti
Yhteystiedot
Tuote-esittely

Dermalogica on ihonhoitosarja, joka on edelläkävijä tuotekehittelyssä. Vain parhaat raaka-aineet ovat käytössä tuotteiden valmistuksessa.

Tuotteita ei ole missään vaiheessa testattu eläimillä. Ne eivät sisällä keinotekoisia tuoksu- tai väriaineita, jotka taas saattavat ärsyttää ihoasi. Tuotteet eivät myöskään sisällä ihohuokosia tukkivia mineraaliöljyjä tai lanoliinia.

Kaikki raaka-aineet ovat puhtaista luonnon lähteistä.

Dermalogica-tuotteilla saadaan tehtyä erittäin tehokkaita hoitoja ihon kunnon mukaan. Kotihoitotuotteet mahdollistavat Sinulle terveen ja hyvinvoivan ihon päivittäin.


Jalkojen hoidossa käytämme saksalaista Gehwol-sarjaa, joka on kehitelty vastaamaan jalkojen ihon eri ongelmiin. Helpotusta löytyy halkeaville kantapäille, kylmille tai hikoileville jaloille sekä kosteutta kaipaaville jaloille.


Käsien hoidossa käytämme CND Creativen SpaManicure-sarjaa. Ihoa kosteuttavat ja silottavat tuotteet sisältävät runsaasti sitrushedelmien hoitavia ainesosia sekä ihanan tuoksun.


Valokovetteiset geelikynnet teemme ESN:llä. ESN on geelisarja, jolla saadaan hyvin luonnollisen näköisiä rakennekynsiä. Myös värilliset kynnen kärjet ovat nyt uusi villitys! Rakennekynnet ovat helppohoitoiset ja kauniin huolitellun näköiset.


Lady Lashes -kuituripsillä loihdimme upeat ja näyttävät ripsien pidennykset.

Happy Hair -kampaamossa hiuksiasi hemmottelevat Wellan värit sekä kotihoitotuotteet!