EtusivuGalleriaTuotteetHenkilökuntaAjanvaraus/hinnastoLahjakorttiYhteystiedot
Henkilökunta


Kosmetologi, sisustussuunnittelija Heidi Jeskanen


Heidi on valmistunut kosmetologiksi vuonna 2003 ja hän on opiskellut myös kynsiteknikoksi. Hän on toiminut vuosia kauneudenhoitoalan monipuolisissa tehtävissä hoitolapuolella, maahantuonnissa sekä alan opetustehtävissä. Heidi on kouluttautunut Dermalogica ihoterapeutiksi ja kehittää sekä vahvistaa ammattitaitoaan säännöllisillä koulutuksilla.Tavoitteena on palvella jokaista asiakasta yksilöllisesti sekä pyrkiä asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvään oloon. 
Sisustussuunnittelijaksi Heidi valmistui kesällä 2017.


Parturi-kampaaja Johanna Lindroos

Johanna on valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2003 ja työskennellyt Helsingissä useamman vuoden, jonka jälkeen vuonna 2010 aloitti Happy Hairin toiminnan.

"Rakastan työtäni, rakastan asiakkaita ja kaikkea sitä mitä teen, teen aina täysillä. Pitkän työkokemukseni ansiosta myös vaativimmatkin hiushaasteet ovat vain ilo!"


Parturi-kampaaja Stella Sjögren

Äitiyslomalta palannut Stella on toiminut kampaajana vuodesta 2010 lähtien niin suurissa kampaamoketjuissa kuin yksityisyrittäjänä. Stella pitää ammattitaitoaan yllä osallistumalla aktiivisesti alansa kursseille. Värjäyksiin erikoistunut Stella pyrkii tällä hetkellä kehittämään varsinkin pidennyksiin liittyvää ammattitaitoaan.

"Teen kaikkia parturi-kampaajan töitä erittäin mielelläni ja odotan aivan innolla, että pääsen tekemään asiakkailleni hiustaikoja <3"

EtusivuGalleriaTuotteetHenkilökuntaAjanvaraus/hinnastoLahjakorttiYhteystiedot